CURSOS 

Els cursos impulsats pel Consell d'Estudiants els imparteixen alumnes amb titulació o experiència en l'àmbit que ofereixen i que donen una garantia de qualitat. Aquests cursos podran oferir des de ECTS, titulacions o simplement coneixement complementari per a proporcionar eines complementàries als estudiants durant la carrera. 

Paral·lelament a les conferències que es duen a terme a la universitat, oferim un espai perquè qualsevol al·lumne interessat pugui fer una conferència de qualsevol tema que a ell li interessi i vulgui donar a coneixer. 

CONFERÈNCIES

Estigues informat de totes les beques que publica el Consell d'Estudiants i també d'altres que ens aniràn informant!

BEQUES

Informa't i participa en tots els concursos que publica el Consell d'Estudiants i també d'altres que ens aniràn informant!

CONCURSOS

Potenciem la integració cultural, acadèmica i lingüística dels estudiants internacionals durant la seva estada a la Universitat Rovira i Virgili. Perseguim millorar la integració de l'estudiant nacional amb el col·lectiu internacional.

MENTOR - ACOLLIDA

SERVEI D'IMPRESSIÓ - PLOTTear

Proporcionem als estudiants un servei d'impressió fàcil i accessible per a que puguin fer servir l'escola com a espai de treball.

ETSAR-URV. Pàgina oficial del Consell d'Estudiants d'Arquitectura de Reus

Quí sóm | Contacte

  • Twitter Square
  • facebook-square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now