Finalista un alumne de l'ETsAR en la 3era edició del Smoking Chair!

 

En la tercera edició de l'important concurs de disseny "Habanos Smoking Chair" l'alumne Josué Andreu de la nostra Escola ha estat seleccionat com a guanyador en la categoria estudiantil d'aquest.

 

Què és Smoking Chair?

 

Es tracta d'un concurs de disseny en el qual es cerca la reivindicació del clàssic seient del fumador "Habanos". En aquest concurs hi ha 6 representatius dissenyadors com a jurat així com una votació via Facebook.

Es un concurs important a nivell nacional, valorant les ments més creatives tot cercant tradició, valorant la modernitat, comoditat, plaer, experiència... dins d'un espai dedicat a la reinterpretació del seient característic. Aquest seient és aquell que reuneix tot allò necessari per disfrutar de la millor manera l'experiència de degustar un "Habano".

 

 

Quines categories hi ha?

 

Hi trobem dues categories amb un premi guanyador i una menció d'honor en cadascuna. La primera és dirigida a professionals i la segona, en la qual va participar en Josué, enfocada cap als estudiants de disseny, arquitectura, enginyeria i belles arts de tota Espanya, sense límits d'edats.

 

 

Així doncs, el disseny guanyador d'en Josué s'anomena "GravityChair" i només ens queda dir-li ENHORABONA!

Esperem que més de vosaltres us animeu a participar-hi.

 

 

 

 

 

ETSAR-URV. Pàgina oficial del Consell d'Estudiants d'Arquitectura de Reus

Quí sóm | Contacte

  • Twitter Square
  • facebook-square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now