OBERTURA DEL TALLER DE MAQUETES                      15/11/2014

  • Twitter App Icon

#MAQUETESEAR

A la reunió del Consell d'Estudiants qe es va celebrar el 09 d'Octubre de 2014 es va proposar la obertura del taller de maquetes cada dia per aquella gent que entre dijous i dijous necessita material, gestionant nosaltres mateixos l'obertura i tancament del taller. És una activitat que durà a terme el Consell d'Estudiants sense ànim de lucre, de tal manera que dos voluntaris ( Cristina Alastrué i Alex Briñón) obriran el taller de maquetes de dilluns a dimecres de 11:00 a 11:15 i de 18:00 a 18:15. Els divendres només serà en horari de matí. D'aquesta manera es pot obtenir material al descans i a la sortida de classes a última hora.

 

La proposta es va portar a direcció i al taller i va ser aprovada per ambdós costats.

 

Per part del taller de maquetes han creat una base de dades perquè els alumnes us hi pugueu registrar i així poder adquirir el material altres dies que no sigui dijous. A continuació la publicació del taller de maquetes:

 

"Necessites adquirir material al Taller de Maquetes fora de l’horari habitual?

 

Com ja sabeu, el Taller de Maquetes de l’ETSA Reus obre els dijous de 9h a 13h i de 15h a 18h, però també teniu l’opció d’adquirir material la resta de dies.

 

A partir d’ara, es podrà adquirir material els dilluns, dimarts i dimecres d’11h a 11.15h i de 18h a 18.15h, i els divendres de 11h a 11.15h.

 

Per poder adquirir productes en aquest nou horari, cal inscriure’s com a client.

Per a fer-ho només heu ... Continua Llegint

 

Esperem que us sigui d'utilitat aquesta aportació del Consell d'Estudiants!

ETSAR-URV. Pàgina oficial del Consell d'Estudiants d'Arquitectura de Reus

Quí sóm | Contacte

  • Twitter Square
  • facebook-square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now